Jag kan ha hittat devils bror

Foto: privat
Fotot ovan är en bild på Devil i kyrkbyn i Öjebyn för ett par somrar sedan.
Foto: privat Den här bilden på Devil är från min mobil, från i somras..
Foto: lånat från denna blogg Denna hund heter Kaiser. Jag vet att Devil har en bror som  heter just detta.. Och visst är likheten slående?!
Bröder??

Kommentarer
Postat av: Henny

Du har nog hittat rätt. Kaiser är egentligen inte vår vovve, men vi brukar säga att vi har delad vårdnad om honom. En mycket härlig hund som ägs av vår dotter och hennes familj.
Vi kan skicka några bilder och mer detaljer till din mail. Om den inte finns på bloggen kanske du kan maila över den till mig.

2013-04-18 @ 08:42:31
URL: http://osorterat.blogg.se
Postat av: Monica

Hejsan.
Det är jag och min man som är ägare till Kaiser sedan vi tog honom vid 10 mån då han skulle avlivas. Verkligen en jättefin hund! Tycker mig minnas att vi träffade dig och Devil för många år sedan då vi bodde i Öjebyn, kan det stämma? Fler bilder på honom finns även på min blogg, trots att det mest är bebisbilder där nuförtiden ;) Hoppas allt är väl med er och Devil!

Svar: Hej Monica! Ja, vi träffades ju för en massa år sedan i Öjebyn. Vi tog också över Devil då han skulle avlivas vid 6 månaders ålder. Vi är då Devils 6e ägare! Så han har nog fått hoppa runt mer än Kaiser. Ja, jag hoppas då verkligen att Kaiser sluppit gå igenom allt som devil fick stå ut med psykiskt instabila personer som låst in honom och inte gett han mat och vatten.. Han var på snäppen att dö då vi hämtade honom.. Allt är bara väl med oss, söker hus för fullt och planerar barn. Vi har en frisk och allert hund som älskar livet. Han har aldrig varit sjuk eller haft några problem med leder. Hoppas Kaiser också mår bra! Kul att han får bo i en familj som har barn. Devil är då i alla fall väldigt barnkär och försiktig med dem så jag tänker mig att Kaiser är ganska likadan. Bor ni kvar i Piteå eller har ni flyttat? Mvh Catharina
catharina

2013-04-18 @ 10:32:18
URL: http://monicaslantliv.wordpress.com
Postat av: Monica

Hej Catharina :)
Jo Kaiser har nog ändå haft det lite bättre, han var hos en bra familj till 6 mån, sedan hoppade han runt i olika mindre bra hem innan han hamnade hos oss.. Ouppfostrad och med bl.a. Rädsla för vatten, men med fint psyke och snäll:) Lite som tjuren Ferdinand. Han har också alltid varit frisk, måste vara en bra korsning ;) vi är väldigt tacksamma för att vi får ta hand om honom och kunde inte önska en bättre hund. Bra med barn, lättlärd och lugn och fin.
Roligt att även Devil fått det bra trots en tuff start! Det verkar som att han har det härligt hos er.
Vi har flyttat till en Norrbottensgård i Jävre, så Kaiser har mycket att hålla koll på. Helst sitter han under ett träd och spanar ;)
Ha det så bra.
Med vänlig hälsning, Monica

Svar: Hej igen Monica! Ja, det måste vara en bra korsning! Speciellt med tanke på vad de båda gått igenom och att de trots detta har ett sådant fantastiskt psyke! Jag har suttit och läst igenom din blogg och vid lite olika tillfällen nästan börjat gråta (lite löjligt men ibland blir det så) då jag har läst om hur Kaiser är mot dina barn. Han är en beskyddare. Han har faktiskt reagerat likadant som Devil när han först träffade barn. Anledningen till att jag blev så lycklig att jag nästan började lipa är för att det var som att se in i framtiden. Att se hur Devil kommer att vara då vi får barn, han är ju redan duktig men har aldrig träffat nyfödda. Jag började skratta då jag läste att ni bor i en norrbottensgård med era två barn och Kaiser plus höns. För det är precis vad vi är ute efter och vill ha. Vi söker ju hus (helst norrbottensgård, eller annat timrat hus med lite mark) för fullt just nu och efter vi fått det ska vi starta familj. Som sagt som att läsa om den framtid vill önskar oss. Ha det så bra! Tack för att du berättade om Kaiser och er. Med vänlig hälsning Catharina
catharina

2013-04-18 @ 14:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0