Gratis personlighetstest

Jag såg att Jessica hade gjort ett personlighetstest. De verkar ju kul! här är mitt resultat=)

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


Think pink

Våren har satt sina klor i min kropp och med dem följde även i år en längtan efter rosa saker med=)


Jag vill ha rosa goddoftande blommor i sovrummet när det är klart och så har jag börjat att spana på iittalas ljuslyktor i rosa också, visst är dom söta och full me klorofyll=)


Fredagsinspiration


Bild:
bo-laget.se/inspiration  

Gillar kontrasten mellan färgerna och det rena i bilden + fiskskålen måste jag ju erkänna=) Jag har själv haft fiskar förut och om det inte vore för att runda fiskskålar inte har något rengörningssystem, cirkulation i vattnet och värme så skulle jag absolut vilja ha en =) det är vackert att titta på fiskar som guppar på=) och av alla akvarium jag haft så måste jag säga att fiskskålen är lättast att hålla ren från typ alger och sådant, just för att den är så liten.

Men på den tiden hade jag ju ingen katt heller så jag vet inte hur länge fiskarna skulle överleva här hemma=P Så jag struntar nog i det. Men fint är det!

Tävling om fondtapeten lacey grayMan kan tävla om den här superläckra tapeten här.

Hur snygg skulle inte denna tapet vara i vår nya fina hall!

vårkänslorna smyger sig på

Jag har för första gången i mitt liv faktiskt börjat att längta efter rosa i min inredning, inte mycket men någon kudde i sovrummet, min nya fina lilla 50-tals stol (kommer bild när den är klar) och i blommor.

Jag har haft rosa i mitt hem förut, men aldrig riktigt känt en längtan efter det som jag gör nu, speciellt till sovrummet. Vet inte varför, men kanske trodde jag att det inte var okej att ha rosa när det också bor en kille i hushållet? Hur som helst så har jag kommit över detta nu=P

Rosa är en färg man blir glad av, så nu verkar det som att jag har två favvo färger, rosa och grönt båda väldigt "klorofylliga" färger=) dessa då tillsammans med vitt såklart.
 dessa färger får mig att längta till sommaren. så här kommer lite sommarkänslor i form av bilder.


Bild: min egen, dessa blommor fick jag en gång av granntanten när jag hade hjälpt henne att klippa klorna på hennes hund.

Bild: min egen. Rosa liljor har bott i vårt gamla sovrum. Dessa blommor luktar underbart!

Bild: min egen. Denna blomma som jag inte minns vad den heter, men brukar kalla för "skruv-växt" fick bo i min Alvar Aalto vas. tyvärr levde den inte så länge, men den var superfin där den stod på vårt lilla skrivbord i förra lägenheten.

Grönt är skönt, och det är rosa också! =)

Det är ju så snyggt!

med trädtapeter alltså.
Kolla bara vad jag hittade på bo-laget.se/inspiration  

       


Superfint=)


Tapeten kommer från cole and son, bara så ni vet=)

RSS 2.0