Fjädersparris, lätt och behaglig för ögat

Foto: lillatorg.nu
Fortsättning på trendiga växter. Här är en tydligare bild på en fjädersparris, blomman jag köpte i lördags. Jag gillar hur luftig och lätt den känns samtigt som den är murrig och mysig. 
 

Trendiga växter just nu

Foto: privat 
Foto: privat 
Jag blev tvärless på pyntet jag har på min bricka (som är från Mio) i vardagsrummet. Förändring blev det! Min ljusstake i gjutjärn fick nytt syfte i form av blomkruka. En annan ljusstake som stått i ett skåp i massor med år fick komma fram och doftljuset jag köpte på Alvhem med doften jucy peach fick plats på brickan. Den gröna växten vid namn fjädersparris köpte jag på en blomsteraffär i staden. Dessa växter syns mer och mer på bloggar, i tidningar och reportage. Det är en väldigt trendig växt. Jag förstår varför. Den är lätt, luftig och lite annorlunda. Det gillas skarpt. 

Kartell i vardagsrummet

Foto: privat
Min kartell-lampa som jag verkligen aldrig blir less på, lite kristall och min nya blomkruka i papper. Allt på mitt linneskåp (vitrini vardagsrummet. Jag är så nöjd över hur fridfullt det känns i denna delen av vardagsrummet :)
Foto: privat

Moderna växter i inredning

Foto: lunehejm.no
Alltså labyrinthyllan.. Verkligen fin när man har rätt prylar i den.
Gillar verkligen hur inne det börjar vara med olika växter. Exempelvis den lilla kaktusen, vad fint! 
Foto: vet ej källa (fick bilden av min syster).
Eller denna fina växt (vad den nu heter?!). Riktigt fint! 

Snäckskalslampa

Foto: scandinavianhomes
ahh! Jag blev kär!! Vilken fin snäckskalslampa. Och bara allt! Jag har ju en men visst borde jag kunna äga två? Måste bara hitta var den finns att köpa .
 

Scandinavianhomel levererar svala toner i sovrummet

Foto:scandinavianhomes
Vilket härligt sovrum och med denna svala tonsättning är den lätt att anpassa efter alla våra årstider. Förresten ! Den vackra snäckskalslampan till höger, den jag har i mitt eget vardagsrum <3 DEN är något jag aldrig ledsnat på. Den avger ett magiskt sken och ger en lätthet trots att den mäter 110 cm i längd. 

Ögonporr från svenska hem i Luleå

foto:privat 

Till det lilla badrummet

Foto: privat 
Jag har ett väldigt litet badrum som har dåligt med förvaring. Så för att få bort belamring från handfatet valde jag att sätta upp en glashylla (från Ikea) mellan handfatet och spegeln. eftersom hyllan är av glas tar det inte allt för stort visuellt intryck. Jag känner mig dessutom nöjd med att få in lite lull lull i form av två vackra vaser inköpta på interflora.

Gåsdunlampa från Mio

 
 
Foto: privat från Mio, Piteå
Har ni sett den här mysiga lampan i gåsdun som finns på Mio. Den finns i flera storlekar och visst skulle det vara läckert med den stora lampan på rätt ställe 😊

RSS 2.0