skrivbordsinspiration

Min söta sambo har nu nästan totalt plockat isär skrivbordet jag köpte igår. Han ska renover upp det och höja upp det lite så låorna inte tar i låren när vi sitter vid det. Undet tiden lägger jag ut lite skrivbordsbilder på samma typ av bord som vi förhoppningsvis snart har :)

 Snyggt med vita trägolv och en ganska kraftig fondvägg

Bordsskivan på detta skrivbord tycker jag är jättemysig

Det här skrivbordet finns till salu på blocket (kalix) för den som inte vill renovera upp ett eget bord. Dock kostar det 1100 kr.

Allt behöver inte jämt vara vitt jämt

Varför inte använda ett gammalt klaffbord som datasrivbord?

Vissa gillar gamla nötta möbler, vi däremot föredrar att måla dem helt vita.

Snygg hall


bild: inspireramera.se

Jag skulle absolut vilja måla vår fula bruna ytterdörr med griffelfärg :) Dock tror jag inte att jag får det för bostadsförmedlingen. Men det hade verkligen varit snyggt!

Mer datarumsinspiration


bild: enmammasdag.com

Ett gammalt slitet bord


bild: privat

Imorgon ska jag åka och hämta det här gamla skrivbordet som har stått i en stuga (inte i min) i  massor med år och blivit försummat. Det ska renoveras, få handtag på lådorna, skrivbordsskivan ska sätta fast ordentligt och den ska få ny färg. Dataskrivbordet vi har nu är stor som ett hav stort, vilket var bra när jag pluggade, men nu när jag inte gör det längre blir det mest bara ett ställe där en massa onödigt papper skräpar. 

Jag har sökt efter ett sånt här bord länge, men tyvärr har de flesta jag hittat varit cirka 90 cm i längd, detta är på 123 cm vilket kommer att bli perfekt i datarummet :) 

på min önskelista


bild: inredningetc.se

Denna vackra naturfärgade kudde i 100 % lin står högt upp på önskelistan just nu, 249 kr kostar den. 
Som syntes så är jag riktigt inne i en mer dämpad och harmonisk fas i inredningen. Men jag tror att det är den här som kommer att hålla i längden. Kolla bara på sommar med Ernst. Mina favoriter är huset han gjort denna sommar och hyttan i bergslagen. Den typ av inredning vill jag ha i mitt framtida hus. Sen på sommaren är det så lätt att byta ut lite kuddar och dukar, ställa in lite blommor så är det klart :) Samma gäller då för vintern=P


En fondvägg jag då gärna skulle vilja ha är den här:

bilden har jag hittat på hemnet för cirka ett år sedan, tror att det var via alvhem. Hur som helst så vill jag ha denna typ av harmoni, dock inte bara beige-grå-bruna färger. Nog kommer det att smita in färger också :) 
Som jag och min sambo diskuterade igår kväll, en vit/ljus bas med accentfärger :) 

En riktig ullpläd

En grå dag resulterade i en grå pläd :) Jag kunde inte motså rean på inredningetc.se
Min svärmor har en grå ullpläd som jag alltid har älskat. Den är så vacker i sin gråa färg och dessutom älskar min söta gråa katt också den pläden. Hon smälter som in i den ;) Så nu har jag beställt en ENORM grå ullpläd som är hela 220 x 140 cm! Så den går även att ha som överkast för den som vill :)bild: inredningetc.se

Jag måste ju faktiskt erkänna att det var den nedre bilden som fick mig att klicka hem den, jag föll för ett säljarknep. Det är ju så jag vill att mitt liv ska se ut. Ett hus på landet med ängar, skog och lukten av nyklippt gräs (observera höbalarna i bakgrunden) Har jag då den här filten så är jag ett steg närmare min dröm, eller är jag bara 799 kr fattigare?

Gungfår till dom småVad sägs om ett handgjort gungfår till det lilla barnet?
Jag tycker då att den var supersöt i alla fall och tycker då att min lilla systerdotter Thilde ska få en sådan när hon är äldre:)

Det söta fåret finns att köpa på inredningetc.se för 1349 kr.

Den som tycker att det är för dyrt kanske kan pröva tillverka en egen? :)

Höst på bloggen

Ja, då var den här den nya designen, vad tycks? Själv är jag jättenöjd! så tack igen Jessica för hjälpen:)

Här kommer lite rustik skrivbordsinspiration från housedoctor

bild: housedoctor

Det känns som att jag har fått min klorofyll- kick för denna underbart varma och soliga sommar :) Nu kan jag med gott samvete gå in på mer "moder jord" inriktad inredning som dessutom är helt rätt för höst och vinter.

Funderar starkt på att göra en egen version av Ernst "pinn-lampa" som syntes på säsongsavslutningen av sommar med Ernst.

bild: hemmakanalen.se

ny höst-design på bloggen

grejer på med en ny höstigare och mysigare design till bloggen :)
Nu gäller det bara att få tag på min blogg-designer så att hon kan hjälpa mig lite.. Kanske kan hon äntligen lära mig så att jag kan klara det på egen hand hädanefter ? =P

Mysig höst och vinter-bänk

En sån här har jag tänkt att pappa ska få göra åt mig :)

Fårfällen är ju inte så svår att få tag på, antingen blir det en tripp till ikea eller så åker vi på en mysig tripp till Eufåria i Svensbyn. Jag gillar det senare allternativet mer. En tripp till landet :)

Gör hemmet redo för hösten


Åhléns har ett nytt litet sött brickbord för 499 kr. Detta skulle jag absolut vilja ha antingen i vardagsrummet eller i gästrummet.

Dom har också nya fina sängkläder i naturfäger som jag tyckte såg superhärliga ut med detaljer som knappar högst uppe på kuddarna, superfina. Dom kostar 299 kr /st.

Åhléns har vidare en ny vit fräch väckarklocka för 399 som jag tyckte var jättefin. Dock inget för mig, jag klarar inte av tickande klockor när jag ska sova, driver mig till vansinne =P

Sen har Ikea nya planscher, tvilling (40x50) som kostar endast 79 kr paret som jag tycker ser supermysiga ut :)

Alla dessa (förutom klockan) står på min önskelista för att göra hösten lite mysigare :)

Projektdax! (igen)

Nu är äntligen tyget till matsalsstolarna beställt. :)

Bild: privat
Det blev ett ljusturkost tyg, det till vänster :)

Nu gäller det börja att måla stolarna i en matt vit färg och sedan ett lack på det så att stolarna blir mer stöt-tåliga.
Jag gissar på att både jag och Andreas kommer att vara less efter ett tag, men oj vad jag längtar efter resultatet.

RSS 2.0