Fåglarna har anlänt

Mina fåglar är här, dom är inramade i en vit ram från Gallerix (60x80) och har en svar paspartå (?) med vit kant. Jag är supernöjd :) Det blev mycket finare än den ramen som sitter på bilden på rädda barnens hemsida. Nu I eftermiddag ska den sättas upp. Fast just nu ska jag äta frukost och se på Ernst som jag missade igår pga att jag jobbade:)

Stötta rädda barnen, köp fåglar :)


Jag stöttar rädda barnen, ja iaf när deras design shop har rea på en tavla som jag har spanat på superlänge =P
Den har kostat 900 kr förut och kostar nu endst 100 kr. illustration bird heter tavlan.

Jag tycker att den är riktigt läcker i sin enkelhet.

Snippa- Ja det är precis vad det är!

Kosta boda har kommit ut med en nyhet.. Formen och namnet talar för sig själva, jag vet inte vad jag ska tycka om en sånhär sak.. Hata eller älska? Vill folk ha en snippa på matbordet när svärföräldrarna kommer på middag? Vill dom ha det för att dom gillar den eller för att provocera?

Är det riktig konst eller bara vulgärt?

bild: KostaBoda

Ja, välj själva om ni vill ha en snippa på middagsbordet..
Sen en grej till, hur förklarar man för barn som har lärt sig ordet snippa att dom numer hör hemma på vardagsrumsbordet eller matbordet ? =P 

Köpt och beställt :)

Ett barbord är inköpt från blocket.se nu ska detta kosrtas av lite och målas vitt :) ochs å har jag beställt 2 barstolar från bygghemma.se också i vitt. Jag är ingen tråkmåns som inte vågar färg, men med ett så pass litet kök vill jag att det ska vara så vilsamt och enhetligt som möjligt för att ge intryck av utrymme (trots att det egentligen inte finns=P)

Här är en bild på stolarna, i en annan färg så att det ska synas.


bild: bygghemma.se

Vad tycks? Lite småfräna eller hur?!

Till köket!


Bild: Hus och hem

Bild: styleroom.se

Jag vill ha ett vitt barbord och vita barstolar till vårt lilla mini-kök. Jag vill att det ska vara luftigt och rymligt trots sin ringa storlek. Tror rummet från början är designat att inte rymma mer än ett frukostbord men då är ju lägenheten från typ 30-40 talet också, jag tror att många hem gjordes så på den tiden. Litet kök och liten toa så att de andra rummen fick vara större.

Fredagsinspiration
Bilderna: http://stylebyelin.se/index.html

Jag gillar ordning och reda! När jag såg detta gästrum/datarum var det enda orden jag fick fram: WoW!
Såhär fint vill jag också ha!

Lyx i lilla köket


Jag har visat den här bilden förr, innan vi flyttade in till vår lägenhet. Men jag bara älskar den så jag visar den igen :) 
Ett litet kök behöver inte vara trångt och tråkigt, det gäller bara att möblera efter utrymmet man har. Just nu är vårt kök övermöblerat, detta på grund av att möblerna från vår gamla lägenhet har fått följa med.. Men förhoppningsvis kommer detta att ändras snart. Egentligen är allt som behövs faktiskt ett frukostbord för två, precis som på bilden ovan.
Mysigt och romantiskt tycker jag :)

Det lilla köket

Små kök behöver inte bli bortglömda och bortgömda

bild: hemnet.se

Ofta när jag tittar på inredningsbloggarna och just kök tycker jag att de flesta ofta visar stora luftiga kök. Ja, det är såklart att sådana kök är lyxiga, men alla har inte stora kök. så varför inte ge lite mer cred till det lilla köket? :)

Ska det äntligen bli mitt?

Muji soffbord i plexiglas

Jag har hittat ett bord som inte är i någon inredningstidning eller i ett vardagsrum på hemnet, utan ett som faktiskt är i en affär!

Wihoo!

lovely!

annorlunda inredning


stilrent med marimekko tyg på en gammal stol

somrigt och härligt

gammal i ny cool stil :)

RSS 2.0