Studera

Det känns som att allt jag bara gör är att plugga. Vi har fortfarande inte hunnit slutföra kontoret. Men det fungerar=) så jag har min plats där jag kan sitta och plugga i fred. Under tiden som jag inte slutför kontoret så kommer en liten inspirationsbild från hemnet.se istället=) Närmare bestämt från Göteborg (innerstad)


Vad nu då?

Nu tjorvar blogg.se för mig när jag ska lägga upp bilder=/ Jag som hade så fina att visa!

Aja, jag prövar senare då.


Snäckskalsdrömmen

Nu är lampan på plats =) Vilket är superhärligt för som ni vet så har höstmörkret anlänt och utan någon takbelysning i vardagsrummet så har mörkret känts extra mycket.

Vi är långt från klara, men ia alla fall ett steg närmare. Matsalsbordet ska bli vitt, stolarna ska få nytt tyg och så är väl tanken att de ska målas (har inte bestämt mig klart om det ännu). Men här är iaf några bilder från en del av vårt vardagsrum=)Jag är supernöjd över lampan. Det är inte snålt på något vis när det gäller snäckskal. På andra lampr som jag har sett under mitt sökande efter denna så har jag märkt att oftast går det att se rakt igenom lampan. Men inte med denna. Jag tycker att den ger ett lite maffigare intryck. Om det är någon som undrar så är den 1 meter lång och ca 50 cm i diameter. Den finns att köpa hos JT:s elservice i Skellefteå.

Lördagsinspiration del 1

Denna fina lägenhet finns i Göteborg, på Engelbräcksgatan. (Bilderna är hämtade på hemnet)
Klicka för stor bild!

Kolla i vardagsrummet vad det är för typ av lampa som hänger i taket=P

Vår egen lampa har inte hittat rätt ännu, för sambon (han som ska borra i taket) har har tagit en rejäl sovmorgon idag. = Han sover fortfarande.

Men om det är någon som är väl förtjänt av sömn så är det han. Fast jag längtar tills han vaknar=)

Lampan har anlänt!

Jag kan ju lätt säga att jag är nöjd, Den är helt underbar, och mycket vackrare i verklighet än på bild! Den är också vitare än vad den verkar vara på bilderna.

Min fästman har hängt upp den i en krok i taket dock har vi inte bordet rätt över den kroken så just nu sitter lampan så pass mycket på sniskan att det ger inget att visa er bilder. Men imorgon så ska det borras upp en ny krok i taket och då! då ska jag visa hur det blev=)

Nu är Middagen strax klar, fredagkvällen hos oss består av plankstek, ett glas vin och jordgubbar till efterrätt=)

Ha en trevlig höstkväll.En liten höstig inspirationsbild jag hittade på nätet
från en blogg vid namn: dieselbilar drar mindre bensin


Ett nytt projekt på G =)

Ja nu gör vi det klassiska felet att påbörja flera projekt på samma gång. Det säger i alla falla arga snickaren att det är=P

Men here goes!

Vi har precis köpt en gammal "linneskåp" som i dagsläget är träfärgat men som ska få bli vitt och fräscht och få bo i vårt sovrum och agera "garderobskåp" Nu gäller det bara för mig att köpa rätt sorts färg. men jag ska nog inte påbörja detta projekt föränn nästa helg, för då lär köket vara färdigställt och jag behöver inte känna att jag har tusen bollar i luften samtidigt.

Här kommer i alla fall några förebilder tagna i vårt sovrum.

Klicka för stor bild


Hoppas att den kommer att bli så fin som jag vill att den ska bli när den är vit. Jag tror att det kommer att bli fint med detaljerna som sticker ut på den.
Uppdatering

Jaha, så nu har jag visat bilderna för mamma & pappa & för min syster, och pappa & syrran säger inte måla och mamma säger måla..

Nu är jag förvirrad!

Måla eller inte måla?

Och om jag målar den, ska den då få samma blanka yta som den har nu (om det går) eller ska den då få bli matt vit?

Någon som vill ge mig lite råd?

Hihi den ska bli min =)

Jag har lagt av en snäckskalslampa i min hemstad som är ca 100 cm i längd och ca 55 cm i diameter.
De på bilderna är i den största storleken 140 cm i längd och 60 cm i diameter. Den har 5 ringar, den jag ska ha har 4 ringar. detta kommer att bli perfekt, hoppas jag! Lampan finns att köpa på JT:s elservice i Skellefteå.

Mer denna typ söker jag!Alltså helst vill jag att den ska vara platt upptills. Tips på var jag kan få tag på en?

Fast det kanske är lika fint med en sådan här=)


Det som gjorde att jag inte ville ha en sådan var att ljuset såg så gult ut, jag vill ha ett mer vitt ljus=)

Tack vare Hanna så vet jag ju vart jag kan få tag på en=)

Hemma hos oss så finns det i vardagsrummet ingen takbelysning i dagsläget, höstens mörker har anlänt och det är tydligare och tydligare att vi verkligen bör införskaffa en lampa ovanför matsalsbordet så att vi i alla fall har en takbelysning!


Lampa ovanför matsalsbordet sökes!

Jag funderar på om en sådan här lampa skulle bli fin ovanför vårt matsalsbord
Jag tycker att snäckskalslampor är superfina!


Känslan jag vill ha i rummet är som på bilden under, som jag i och för sig har visat tidigare men jag visar den igen bara för att den är såå fin=)

Där har de också en snäckskalslampa!

Om någon vet var man kan köpa en sådan här typ av lampa är jag tacksam för tips=)


10 år tillsammans=)

Den 19e September 2010 är vårt förlovningsdatum=)

Vi hade inte berättat för några andra än våra föräldrar och syskon vad som skulle ske. Men vi planerade en fin-middag och bjöd in våra vänner (tyvärr många som inte kunde komma) Och så fick det bli en överaskning för dem:)Det var en underbar kväll fylld med glädje, skratt, mat och två ringar=)

Hej hå!

Ibland blir det sådär att det går ett tag innan ett nytt inlägg kommer. Ja, skolan har tagit upp min tid.. Men om Ärligheten ska fram så har dagdrömmandet tagit upp det mesta av min tid.

Jag har precis tagit en vääldigt lång lunch och under tiden sett filmen "the holiday" och tänkt på hur underbart mitt eget liv är. Jag har verkligen haft tur!

Livet är fantastiskt! =)Drömhuset

För 995 000 kr kan du få denna norrbottensgård på 207 kvm med en tomtyta på 1847 kvm
Klicka för stor bild!Hallen är rymlig och inbjudande


Det är ett stort och öppet kök med plats för stora middagar


Salen med en öppen spis och gott om plats för matsalsbord


Stort men mysigt master bedroom med kakelugn!


Barnrum


Vackert inredd toalett


Toalett nummer 2


Det finns bastu!


Vardagsrum på övervåningen


Gästrum/ sovrum på övervåningen


En oinredd del av övervåningen som man kan göra vad man vill med!


Bilder: hemnet.se


Ja, som ni kanske märker så blev jag totalkär i detta hus. Och kolla omgivningen! Jag tror att jag skulle trivas superbra i detta hus =P 

Men.. Det ligger i Rosvik, något som Andreas tycker är ett Big No no! Det tycker jag med, tyvärr. Fast då är det väl som min kära pappa säger också. Bor man mittimellan två städer så spelar det ingen roll om jag får jobb i Luleå eller i Piteå. det är lika långt eller kort=P

Jag kan tänka mig hur mysigt det skulle vara att samla både min och Andreas familj där över jul, det finns då verkligen tillräckligt med plats!

Hur tror ni att det skulle vara att bo i en miljö som denna?

    
Som sagt, drömhuset, men inte gällande platsen.


Spegel spegel på väggen där...

Jag har köpt en spegel att ha ovanför matsalsbordet =) Jag har tittat på den här spegeln sen i mars, men nu blev jag tvärless och åkte på !JYSK! för att köpa den. När jag kom dit så hittade jag den inte i butiken vilket inte är så konsktigt med tanke på att det var så länge sedan sen jag såg den. Men optimist som jag är så frågade jag i alla fall om den fannns kvar. Den fanns på lagret på rea för endast 200 kronor.

Jag köpte min i vitt, men den finns även i svart. Den är otroligt snygg i båda färgerna!Skynda att fynda =) Den har måtten 76*86 för den som undrar. 

RSS 2.0