BiOrb Life, akvarium i min smak

 
Om jag någonsin skulle skaffa mig ett nytt akvarium skulle det vara det här! BiOrb Life mest troligt ett 60 liters akvarium i så fall.
foton: biorbfishtanks.com
 
Det går att använda både till saltvattensfiskar samt sötvattens fiskar. Det har en ljuskälla som anpassar sig efter en normal dygnsrytm vilket innebär att fisken får gryning, dagsljus samt skymmning och månskens ljus. Akvariet är inte gjort av glas utan av plexi vilket gör att det är mycket starkare än ett vanligt akvarium. Det finns en massa olika tillbehör som man kan ha till detta akvarium som gör att det är lätt att styla.. Helt enkelt.. jag är kär! Dock vet jag inte var jag skulle ha detta akvarium i vårt hem nu, men snyggt är det!

Låt juleljusslingorna lysa

Igår var jag på ikea. Innan kassorna var julen uppställd på parad. Bland annat såg vag snygga ljusslingor som inspirerade. När jag nu idag var inn på en mammas dag såg jag igen dessa ljusslingor tillsammans med en bild som gav mig inspiration till sovrum samt hall:) Ta en titt:
foto: enmammasdag.com/helena
 
Det är belysningen som ser ut som små snöflingor som jag såg på ikea.. Dock kan jag inte hitta någon bild på dem på ikeas hemsida. Men åker ni till ikea så finns dom där.
 

lite stillsamt här på bloggen

Men sådant är livet.. Ibland har jag hur mycket tid som helst till denna blogg.. Ibland har jag massor med inspiration till att göra saker, skapa och måla.. Och nu.. ja nu är det stillsamt på den fronten.. Vilket det också är lika behagigt som när det är full fart.. Just nu väntar jag ut att hunden ska fälla sin päls klart så att jag kan börja om att måla.. för som det är just nu så spelar det ingen roll om jag dammsuger 3 ggr/dag.. Det skulle ändå fara päls i färgburken.
foto: privat
Nu lyser Björkefall ljusstake från Ikea upp min tillvaro denna mörka höstkväll.

Vackra golv.

Foto: alvhemmakleri.se
Jag gillar golvet som är lutat samt vitoljat i mönster. Det är något med resten av inredningen som jag inte gillar.. För läntlig för min smak. Jag gillar när det är mer blandning av nytt och gammalt.. men tyckte ändå att bilden var värd att visa. Jag gillar vackra golv

Vackra trägolv

Foto: alvhemmakleri.se
Jag gillar golvet som är lutat samt vitoljat i mönster. Det är något med resten av inredningen som jag inte gillar.. För lantlig för min smak. Jag gillar när det är mer blandning av nytt och gammalt.. men tyckte ändå att bilden var värd att visa. Jag gillar vackra golv

Marrakech i badrummet

Foton: alvhemmakleri.se
 
Vackert marrakechklinker på golvet, stilrent kakel och otroligt snygg duschvägg.
Supersnyggt helt enkelt.

RSS 2.0