Kartell Fly


bild: kattabloggen.blogg.se

bild: styleroom.se

Jag har totalt kärat ner mig i lampan FLY. Lite senare än andra kanske men oj så fin den är! Den här färgen skulle jag vilja ha i mitt kök, tror att det skulle passa i vårt lilla vita kök :)

En hall som andas sommar


bild: mitt privata arkiv

Jag längtar verkligen till sommaren nu, speciellt när vädret håller på och är knäppt med sina snöfall och 7 grader varmt. Kan det inte bli vår utan snö snart?

Ordning och reda

Nu har jag organiserat upp lite på bloggen. Har satt till lite fler kategorier så att det ska vara lättare att hitta i bloggen. Min syster har sagt det till mig ett tag nu, att det är svårt att hitta. Hoppas att detta hjälper.

Vitt med rosa accent


Bilder: bo-laget.se

Stilrent och snyggt! Älskar den där lampan, den finns i massor med olika kulörer och en av mina vänner har en i grönt. Supersnyggt!

DIY Jordglobslampa


Bild: trendenser.se

Den här fina lampan såg jag på Trendesers blogg, tydligen så är det bara att ta en gammal jordglob, pilla bort överdraget och rengöra glaset under så kan det bli såhär fint. Verkar inte så svårt. Men jag tror att det gäller att köpa en jordglob som har lampa i sig från början, annars är det nog risk för att den är av papper.

Enkelt och snyggt hos Ralfefarfar

Jag har hittat en blogg för ett tag sedan, hon visar mycket bilder från sitt eget hem och jag gillar verkligen hennes stil och jag diggar namnet på bloggen också. Därför tänkte jag bjuda på lite bilder från hennes blogg så får ni själva avgöra vad ni tycker :)


Bilderna: http://ralfefarfarsparadis.blogspot.com/

Som ni kanske märker så är dom inte helt klara med huset heller, det fattas lite taklister osv. men oj så snyggt dom har! och stolarna på övre bilden är då inte billiga heller, räkna med cirka 5000 kr per stol! Hon gillar att blanda gammalt och nytt med moderna designklassiker. Som exempelvis lampan på övre bilden, en lampa från Kartell som hter Bourgie. Jag har den själv i mitt vardagsrum men en genomskinlig. Hennes lampa är däremot en dyrare variant än min, på grund av färgen på lampan. Hennes kostar cirka 5-6000 kr. Jag skulle personligen aldrig betala så mycket för en lampa, men visst passar det perfekt i detta rum? 

RSS 2.0