Ny lägenhet, inget internet!

Min söta sambo har råkat sätta över internet liite väl sent till vår nya lägenhet=/ Lite typiskt o-bra! Med tanke på att skolan börjar om och jag inte har den blekaste aning om var jag ska vara eller när.. jag behöver internet och jag behöver en skrivare för att allt ska fungera som det ska!


Jag får väl ringa till någon vänlig själ som kan berätta allt detta för mig.. För just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till=P nää riktigt så allvarligt är det inte.. men men..

Vi håller föresten för fullt på att måla och göra den nya lägenheten fin då dom dom bodde där innan inte var speciellt renliga av sig... Blä säger jag bara!

Men det tar sig, jag hoppas att vi kan ge gärnet i veckan så att det har ordnat sig lite mer till veckan då skolan börjar om. Just nu går jag mest bara runt och är smått irriterad över mig själv och att jag kan vara så klantig.. jag ramlade i söndags ner i ett hål och bröt tre revben, så jag kan inte hjälpa till och göra allt som jag vill göra.. tyvärr..

aja, back to work!

Point of no return..

Idag går flyttlasset till den nya lägenheten!. Det är färdigtapetserat (förutom det vi ska göra själva) och det är nymålade tak, nymålade dörrar och nya handtag på alla dörrar och garderobsdörrar. Det blev ett otroligt lyft för denna lägenhet som har varit så mörk och trist. Nu är den ljus och härlig:) Nu ser man faktiskt att det är i söderläge som den ligger, förut var det som att allt ljus bara åts upp av alla mörka träslag i dörrarna och av de mörka väggarna. Men inte nu längre:)

Föresten, jag hittade en bild hos http://jennyshus.webblogg.se Som jag bara inte kunde låta bli att visa upp!

Det är en sån här känsla jag eftersöker hemma hos oss:)


Underbart:)

Frågan är nu bara... Var kan jag få tag på en sån där lampa?

Ny säng åt vovven

Vår söta vovve behöver en ny säng.. Vi har funderat på många olika typer av sängar.. Men då fick jag se Hogans nya säng som Jenny har köpt åt honom. En bautapuck!Hur lyxiga verkar inte dessa sängar?!
Tror ni att han skulle bli glad?

 www.bautakudde.seDetta är ju hunden som gör allt för att få ligga mjukt=P det innebär även att tränga sig ner i en säng anpassad för en shetland sheepdog, bara för att det var mjukt där;) Lägg märke till den jättestora sängen som är bakom honom.. Men den var inte tillräckligt mjuk!

Inredning i tidenBilderna är hämtade hos: MadeByGirl.blogspot.com

Det verkar som att gamla renoverade möbler verkligen ligger i tiden. Det gör mig glad då vi har inte mindre än 9 rokokostolar i vår ägo som ska renoveras och kläs om:)

tippex är en bra uppfinning:)


nya lägenheten

Jag var förbi där igår kväll, jag ville bara titta och seom de hade hunnit göra något mer sen vi var där sist. Nu står det en massa tapetrullar, färg och tapetbord i hallen :) Dock har dom inte börjat ännu! jag tycker att dom är lite långsamma med tanke på att vi ska flytta in på Torsdag och det även ska göras en ozonbehandling på lägenheten då den stinker rök!

Det är inte heller bytt golv och garderobsdörrarna och dörrarna har inte kommit tillbaka heller..

Suck..

jag vill inte att flytten ska försenas då vår lilla vovve behöver all tid i världen för att få vänja sig vid sitt nya hem..

just ja, grannen undernya lägenheten hade fest igår kväll.. Ja, det hördes lite, men jag kunde inte avgöra om det var utifårn eller underifrån eller uppifrån först.. föränn de gick ut på balkongen och sjöng för fulla halsar.
Men jag blev ändå imponerad över hur jättelite som hördes i lägenheten, med tanke på hur mycket jag såg när jag gick ut=P

Vi är inte van att någon granne har fest, för i den här byggnaden som vi bor i just nu ärdet aldrig under våra 5 år någon annan än vi som har haft fest!

Men sådana ljud tycker jag faktiskt att man får lov att acceptera, vi är ju unga och ska ha kul=)

nu lite inspiration till lilla sovrummet.. det är trägolv där, så vi mste skydda golven mot kontorsstolar.


Bilden är från: http://livinglikelinda.blogg.se (om jag minns rätt).

Jag älskar hennes smak och hennes lägenhet!

Hmm bulthål!

Vi har stora hål i väggen efter ikea lackhylla och en pilasterhylla.. nåt tips på hut vi lätt döljer detta så vi sedan slipper betala när vi flyttat?

(hyreslägenhet)

Disponenten- inredning med själ

I Skellefteåtrakten finns en ny typ av inredningsbutik belägen på en vacker gård med gamla anor.

Det ligger verkligen i tiden att återvinna gamla möbler och ge dem ett nytt utseende. Ägaren till disponenten gör precis det, och med stil! Gamla rokokomöbler och annat gammalt vackert får nya ansikten och tas återigen i bruk tack vare Pia, ägaren till butiken.

I nuläget säljer hon väldigt mycket av sina möbler via blocket.se. Hon har berättat för mig att det även säljs till södra delarna av landet. Så detta är en butik som även de som bor långt bort kan handla ifrån. 

Jag fick komma till hennes mysiga butik i gårdshuset på deras gård för att få se på alla vackra möbler och inredningsdetaljer som hon säljer.

(Klicka för stor bild)

 (Förlåt, alla bilder blev inte superskarpa).

Jag gillar känslan i lokalen, de gamla möblerna ger verkligen själ åt ett hem, och här står de bara och väntar på att få flytta.

Det som också gjorde mig glatt överaskad var att möblerna ser verkligen exakt lika vackra ut i verkligheten som på bild:)

Det finns även en hemsida: www.disponenten.se

Är du intresserad av gamla vackra möbler som är väl omhändertagna och renverade i en mer modern "ny-gammal" stil så ta en titt på Pia´s hemsida så kommer du garanterat inte att bli missnöjd över de vackra tingen som du kommer att hitta.


RSS 2.0