En helt onödig burk jag bara var tvungen att köpa.

 
 
Mitt nyaste inköp. Vacker eller gullig? Avgör själv. Jag tycker  i alla fall att det är ganska kul med denna lilla burk. Den är som Käck :) Lite humor i badrummet helt enkelt. Denna lilla burk köpte jag på den lokala blomsteraffären. Charmen med en liten stad. Man kan hitta fina saker på de mest osannolika ställen.
 

Golv och ljus kan skapa magi tillsammans

Vissa kort/bilder fångar bara mitt öga. Det finns en viss sorts harmoni i atmosfären som verkligen tilltalar.
Foto 1 är från styleroom. Stolarna golvet och ljuset i denna bild är vackert. Samma i bild nummer två som är från blocket. Det är skrivbordet som säljs. Men igen var det golvet, ljuset och atmosfären som kändes magisk.

På önskelistan- Ett insektshotell också kallad insektsholk

Foto: Itsahouse.blogspot.com
Tydligen så fanns dessa på Nolia Trädgård som var i Umeå. Jag tycker att det är ett jättefiffigt och gulligt sätt att få de rätta skalbaggarna att trivas samt kunna övervintra på gården så de återkommer varje år och är helt naturliga skadebekämpare av exempelvis bladlöss.  Om jag har förstått det rätt så trivs nyckelpigor, fjärilar och solitärbin i dessa holkar. Solitärbin är alltså bin som har för svag gadd för att kunna komma igenom vår hud och de är bra för pollinering. Nyckelpigor älskar bladlöss. Helt enkelt ge naturen en extra knuff (trivsel knuff) att hjälpa till och bekämpa skadedjur i trädgården.   
 

RSS 2.0