Före och nästan efter, jag kunde inte hålla mig :)

Det enda som fattas är det vita kantbandet på stolen, sen är den klar :)

Bild: privat

bild: egna arkivet

bild: linum pressbild


bild: alvhem.se

Det jag vill visa med dessa bilder är att blått och turkost inte alls är "ute" som tygaffärsägarna i lilla Piteå försökte påstå när jag sökte efter mitt tyg till stolarna. Det är inne, det är snyggt och passar året runt.

Höst på balkongen

Bilder: privata

Allt jag har använt mig av är lite prydnadskål en annan fin höst växt som jag inte vet vad den heter,  det övriga har jag plockat i skogen :)

Målerifabrik här hemma :)

Jag har äntligen börjat måla stolarna jag köpte förra året.  Jag byter även undertyg och möbeltyget. Däremot har jag inte börjat sätta på möbeltyget ännu. Jag behöver textil-lim och kantsnöre (?) till möbeltyget. Men det blir morgondagens projekt.

Bild: privat

Bild: Privat

En riktigt kritvit färg är det på stolarna. Jag tror att det kommer att bli fint när det frächa turkosa tyget kommer på stolarna.

Här är en före-bild på stolarna för den som är nyfiken.

Jag har en bit kvar innan jag är klar.. Jag är på stol två av åtta=O

Ljus, stilsäker lägenhet i vackra Linné (Göteborg)

Den är ljus, har en smart planlösning, har ett nyrenoverat kök och badrum och är till salu via Lundins fastighetsbyrå. Jag älskar köket! Jag tycker att färgsättningen är underbar och det är ett mysigt kök att bara sitta i och vara :) Det är min syster och hennes mans lägenhet som är till salu det är därför jag vet hur det faktiskt är att vara i denna ljusa fina lägenhet :)

RSS 2.0