Plocka in hösten, klädhängare och stubbe

Foto: hundrakvadrat.Blogg.se
Foto: google
Hösten närmar sig med stormsteg, det är dags att bege sig ut i skogen, plocka blåbär och tända ljus på kvällarna då mörkret faller. Det är också dags att börja tänka på höstens inredning. Gå ut i skogen inte bara för att plocka bär och njuta utan kanske för att hitta dig en vacker stubbe att plocka med dig hem (inte utan markägarens tillstånd) eller möjligtvis hittar du en vacker gren att göra om till klädhängare också. 
 

Omedveten telepati mellan mig och min syster

Foto: privat
idag har jag köpt en fin korg till min palm (vänstra bilden) och utan att jag och min storasyster talat med varandra så har hon köpt en exakt likadan till sin hall och sin golvblomma (Högra bilden). Lite kul att vi 120+ mil ifrån varandra köper en exakt likadan korg med samma syfte, samma dag :) korgen kommer från bloomingville.

Eker pinnfotölj, en äkta Ikea vintage al'a 50 tal :)

Foto:privat

barstolar från trendrum

Foto: privat 
En förändring har skett. Nya barstolar från trendrum.se har fått flytta in i köket då de gamla höj och sänkbara med trumpetfot var spruckna. Jag är så nöjd med dessa små godingar som passar som handen i handsken i mitt lilla kök :)

Artilleriet, murrigt och mysigt

foto:privat
ser ni den genomskinliga kupolen med en grön växt i? En sådan står högt uppe på min önskelista. Vilket vackert sätt att sekorera samtidigt som man kan använda den till att rota nya växer. Helt glasklart en favorit och till ett bra pris. Minns inte exakt men tror det var 249 kr.

RSS 2.0