DIY glaslampa

Foton på en väldigt vacker och skir lampa.. Jag tänkte att de här borde gå att göra själv :)
Men om man inte vill det så här finns de att köpa..
Sen tänkte jag att det måste ju finnas alltrenativ? Kanske kan man göra en lampa med bara "lampor"
Ja men visst finns det !
Tyvärr kan jag inte ange källan till denna då jag har haft dessa bilder på min dator lite för länge för att minnas var jag hittade dem.. Mer knåp med dessa lampor och behov av en elektriker..
Jag vill byta ut mina lampor i hallen (två taklampor) så nu söker jag med ljus och lykta för att hitta glasbollar i lämplig storlek och lämpligt pris.. Jag tar mer än tacksamt emot tips. Ha en bra valborgs :)

våga färg i köket med Ballingslöv

Foto:privat
Jag och min pappa har varit på elon när kollat på vitvaror till deras kök som efter 29 år ska bytas ut. Där hittade jag detta fina kök som är väldigt "Laila bakar" inspirerat. Jag blev glad när jag såg detta just för att det kändes så glatt :) Det är ett kök från Ballingslöv. 
 
Mina tankar gick lite till stugan för just nu är det köket furufult ! Det ska målas om och bytas handtag och knoppar samt bytas kakel (det kaklet som är där nu är brunt) Det är ju ändå en stuga, varför inte våga sätta lite färg? 

Annorlunda och fint med hängande lampor i sovrummet

Foto: privat
Som jag sa tidigare, har gjort om hela sovrummet. Ny säng, ny sänggavel, ny byrå osv. Jag gillar de lampor jag har haft som sängbordslampor men kände att det var dags för något nytt. Här ar min lösning. En lampa som får hänga från taket. Gillar skenet lampan avger, skapar en härlig stämning. Lampa inköpt på Mio.
 Som in series så är det lite olika stilar I mitt hem men den röda tråden är gammalt blandat med nytt och vit bas.

Mitt glada kök

Foto: privat
Han göra lite påsk i mitt kök ändå. Har köpt förvaring för bröd, en brödlåda i en läcker mintgrön färg. Passar perfekt i mitt milda men ändå klatchiga kök :) Har valt att låta retrokänslan verkligen kännas i detta lilla kök.
Foto: privat
När vi flyttade in så var det inte så vackert i köket. Det fanns inget kakel utan var bara vanlig väv och en liten plåtbit vid diskbänken. Fult! Så som en relativt billig lösning så åkte spackelburken fram, sedan en glad tapet som jag valde att lägga ner så den är i ett stycke istället för en massa små delar och en glasskiva på det och lite siliconfog å sen var det klart. Gör enorm skillnad för köket

Nytt och fräsch, lagom till våren :)

Foto: privat
Har gjort om en hel del här hemma.. Nya vår-fräscha blommor i köket. En ny byrå i sovrummet med skinnflikar istället för vanliga knoppar (byrå köpt på mio) Hittade en läcker blomkruka på hem ljuva hem (inredningsbutik här i Piteå). Det är skoj att uppdatera och göra om lite :) 
  

RSS 2.0