10 sätt att få din sambo att träna

jag har tidigare fått frågor om hur man ska få sin pojkvän/flickvän att börja träna.. Nu har jag hittat några svar i nyaste fitness magazin.

Enjoy

1. bli bokmal
Ge killen en inspirerande träningsdagbok i födelsedagspresent. Han kankse kan hitta lite inspiration bland bladen.

2. Tajma åldern
Inget kan vara så läskigt som ett kroppsåldertest för den otränade. Ta med din kille och testa hans fysiska kapacitet- han kommer garanterat vilja sänka siffran. Speciellt om den blir sämmre än din.

3. Pavlos hund
Ur många aspekter är din sambo ganska lik en hund- vi lovar. Bjud hinim på najs käk efter träningen några gånger cvoh se där. Bara genom enkel betingning har du lyckats få honom att förknippa träningen med något gott och roligt. Förhoppningsvis har han redan nu fått blodad tand och tycker att själva träningen är toppen också.

4.Kunskap är makt
Samla ihop den forskningen du kan hitta om träning och hälsa oh stick sedan en bibba papper under sambons näsa. Svart på vitt- så här mycket bättre kommer du att må av att träna.

5. Anmäl honom
Det kan låta hårt, men ibland är det enda raka att anmäla honom och dig till ett lopp. När du sedan hat berättat för omgivningen om planerna kan han inte backa ur med stoltheten i behåll.

6. Avskräck
Häng upp den allra sämsta och fulaste bilden du har på din sambo, mitt på kylskåpsdörren. Det kanske kan få honom på andra tankar. Obs! Fungerar bara  för okänsliga typer. Vi vill inte fylla på komplexkorgen.

7. Inspirera
Berätta om hur du mår av att träna- alla fördelar du kan komma på. Men tänk påa tt det är en fin linje mellan att inspirera och bli tjatig- din sambo måste vilja förändra sin stillaittande tillvaro också.

8. Resa a lá fitness
Föreslå att ni åker på en aktiv semester i år istället för att bara glassa i en solstol. En organiserad yogaresa kankse passar? Eller en cityweekend i London med besök på ett glassigt gym?

9. Pimpa hemmet
Köp hem fitnessboll, gummibans coh lite hantlar. Sedanär der bara att starta igång hemmagymmet coh säga till sambon att - det här är kvalitetstid.

10. Spendera
Når ingetannat fungerar- köp ett gymkort åt slöfocken. Kanske till och med ett pt- paket, för att cverkligen få musklerna att börja jobba. Men det kräver förstås att du har lite extra resurser stoppade i fickorna.


källa: fitness magasin nr 8 augusti 2008

jag tycker personligen inte att man ska leka en massa hjärnlekar med sin sambo, ett förhållande bygger på ärlighet! jag tycker att nr 6 är direkt olämplig!! så ta det här med en nypa salt!

som sagt! det här är inte något som jag personligen tycker att man ska göra... men rätt så kul att läsa ändå ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0