Brist på träning, och för mkt mat!

Jag blev sjuk på valborgs, ont i halsen och en förkylning som kom från ingenstans..

Säg mig, varför blir man alltid sjuk vid fel tillfällen? Träningen kändes suuperbra, kosten höll jag på, jag var full med energi och var duktig på att plugga.. Nu känns allt skit (nu överdrev jag lite..) men nu kan jag inte träna Jag var ju hemma hos mina föräldrar i helgen och har bara ätit en massa god men onyttig mat, så både jag och Andreas har känt hur energin i maten inte tillgodoser som den brukar.. Vi har helt enkelt ätit för mkt, för mkt socker och på totalt fel tider! Jag menar vi har inte fått middag föränn nio- tio på kvällarna, och så efterrätt efter det.. MUMS var det! men så långt ifrån våra invanda rutiner som man kan komma.. 

Jag vill inte klaga på mina föräldrar, men dom måste börja äta på vettigare tider än det här! 

jag har gått upp i vikt! Inte så konstigt! men jag blir ändå sur, för precis som många andra så kämpar jag med min vikt.. Jag är absolut inte överviktig!! Jag har ett BMI på 22, och storlek 29 i jeans, men det blubbar över lite! Något jag INTE tycker om.. Magen är mitt "trouble area"

BMI är en skala som verkligen inte fungerar för alla! Eftersom muskler väger mer än fett, så en bodybuilder kan du räkna med att dom har ett för högt BMI, fast dom har under 7% kroppsfett.. Men på mig som är rätt så normal i kroppen så stämmer det väl ganska så bra.. 

I alla fall så behöver jag enligt BMI skalan inte gå ner i vikt mer, men ni vet hur det är! Fåfängan styr =)

Det här är inte något jag går och tänker på varje dag som jag gjorde förr i tiden, jag vet att så länge jag håller mig aktiv och inte smäller i mig godis och skit i tid och otid så kommer jag att trimma till kroppen, sakta men säkert.. 

Men när jag frisknar till tror jag att jag ska ta och öka intensiteten lite extra, för hitills har jag tagit det ganska så lungt, men jag har inte så mycket i skolan nu, så då kan jag satsa mer på min träning...

Jag funderar på om jag ska ta och lägga upp ett vecko-schema för träningen på bloggen så att jag håller reda på vad jag egentilgen gör varje vecka!


Kommentarer
Postat av: lovisa

aha, okej, men tack ändå :)

2008-05-05 @ 17:35:31
URL: http://lovisatsefansson.blogg.se
Postat av: lovisa

mena, man får prova sig fram :D

2008-05-05 @ 17:39:28
URL: http://lovisastefansson.blogg.se
Postat av: lovisa

ahaa, vill bli diestist ja, fun med kost och så :) kan ju hålla koll på dina tips ja, hah :D

2008-05-05 @ 17:49:25
URL: http://lovisastefansson.blogg.se
Postat av: lovisa

aa, det är bra det :)

2008-05-05 @ 17:54:28
URL: http://lovisastefansson.blogg.se
Postat av: Elin Nilsson

Hejsan catta!! riktigt fin och trevlig blogg du har=) det blev en snabbis vi hant prata i lördags..hoppas ni har det bra=) kramar

2008-05-06 @ 08:54:02
URL: http://Elinilsson.blogg.se
Postat av: glitzy

självklart e det så. men det är inte de musklerna som tränas i huvudsak. jag gör ex inte latsdrag när jag ska träna biceps. men tack i alla fall

2008-05-06 @ 09:50:43
URL: http://glitzy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0