Leilas goda saffransskorpor


Gör såhär:
1. Sätt på ugnen på 175 grader
2. Smält smöret tillsammans med saffran, häll över i en bunke och rör ner äggen.
3. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken.
4. Forma degen till tre längder och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
5. Grädda dem i miiiten av ugnen i cirka 25 minuter.
6. Ta ut längderna och sänk temperaturen till 125 grader.
7. Skär dem i 1 cm tjocka skivor och lägg tillbaka på plåten.
8. Torka skorporna i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.

Klar! Det blir cirka 35 skorpor.

Jag Har gjort dessa skorpor ikväll med Johan och Josefin och dom blev jättegoda! Vi smakade upp alla kant-bitar :) Så dessa kan jag varmt rekomendera! Dessutom var de otroligt lätta att göra och snabbt gick det.



Bilder: privata
Och här ligger de nu under min juliga kökshandduk från almedahl.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jo men jag vill faktiskt inte gå och lägga mej klockan åtta på kvällen. Det är ju som sagt efter sju man gör saker och andra är lediga.

2011-12-10 @ 15:51:19
URL: http://mittimellan.blogg.se/
Postat av: Jessica

I know, jag borde ha ett nattjobb, nattmänniska som jag är.

2011-12-10 @ 23:00:11
URL: http://mittimellan.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vi kanske kan byta trettondagsklappar? =) Typ

2011-12-19 @ 23:20:55
URL: http://mittimellan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0