Projekt hall

Är nu påbörjat! Steg ett var att ta bort listen som är mellan själva garderoben och hallväggen. Eftersom denna lägenhet är gjord av lättbetong så kom självklart halva väggen med när listen åkte.. typiskt=/
Men, när listen åkte kom en otroligt läcker röd medaljong tapet fram, och det ser ut som att det är orginaltapeten i denna lägenhet. Eftersom vår kamera är trasig kan jag inte lägga in några kort på vår vägg men jag gick ut på internet och lyckades hitta igen Exakt samma tapet som sitter på väggen!

Så varsågod!Det skulle ha varit fränt att ha kvar den som en fondvägg, men eftersom väggen kommer att bli "större" så går det inte.

Men kan ni tänka er hur mörk hallen måste ha varit med röda tapeter och furufärgade dörrar och garderober.

uppdatering klockan 11.30

Nu är gipsskivorna uppe på väggen, en ny taklist satt och ny golvlist. Steg 2 blir att spackla igen alla skruvhål och alla andra stora bulthål som de som bodde här förr hade gjort. Sen funderar jag på om de gamla tapetskarvarna ska slipas ner lite då någon okunnig människa som bodde här innan i princip lappade ihop tapeterna. Vill inte att det ska bli en massa buckor och fult pga de gamla tapeterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0