And I Quote!

"Varje ny vana som du tar till dig under ett år, resulterar antingen att du går upp i vikt eller att du går ner i vikt"

Ett citat jag tog från programmet Rachel Ray.

Dom hade en mat och träningsguru där som skulle hjälpa hennes personal att gå ner i vikt, eftersom hennes mat är så god, så de går runt och småäter hela dagarna.

Hur många männsikor där ute i Vårt lilla land tror ni går runt och tror att exempelvis apelsin-juice är supernyttigt och att man kan drick hur mkt som helst av det?För att dom inte vet att de spelar roll om den är gjord på koncentrat eller inte..

Jag laddade hem en dokumentär nyligen med Paolo Roberto, där han skulle prova att äta onyttigt i ett visst antal dagar och sedan se hur det skulle påverka hans vältränade kropp..

Där var också en kvinna i 30 års åldern med, som inte kunde få barn för att hon var så pass överviktig.. Hon drack pucko (ni vet choklad drycken) varje dag till varje mål och hela dagarna.. hon visade stolt upp för den mkt magra reportern en sån där storförpackning (en sådan som dom får till affären!) med just Pucko som hon hade köpt hem.. Reportern s då
- men hinner du verkligen dricka upp det där innan det går ut?

Eftersom det är mjölk i den och det inte har så lång hållbarhet, antar jag att hon menade.. Kvinnan i 30 års åldern bara skrattade och sa
-hehe det går alltid åt, det är ju så gott!

Hon berättade vidare att dom också dricker väldigt mkt kolsyrade drickor, men ibland byter ut det mot juice, när dom vill vara nyttigare..

Hon tar då ut ett paket juice, gjord på koncentrat!

Vidare fortsätter det såhär, med grädde och kött och allt möjligt! Hon förstod som samtidigt inte varför hon var så tjock, och om läkarna skulle godkänna befruktning så skulle hon se till att hennes barn aldrig blev tjockt, eftersom hon själv vet hur det känns..

Men med sådan brist på kunskap, undrar jag.. hur ska hon kunna hålla barnet i normal vikt när hon inte förstår hur hon själv ska göra för att sluta gå upp i vikt?

Jag är ledsen men jag förstår faktiskt varför läkarna inte ville att hon skulle få en   konstgjord befruktning föränn hon hade visat att hon själv kan gå ner i vikt!

Världen verkar vara på väg åt 3 håll!
1.antingen är du jättetjock gör alla fel matmässigt,
2.eller så är du i princip pro-ana! och tycker att det är döläckert att se alla ben!!
3.eller så är du jättevältränad och äter aldrig något onyttigt, någonsin!!

Vart har alla normala människor som gör allt med måtta tagit vägen?

Kommentarer
Postat av: J

Men jag ligger ju här i soffan =)

2008-05-16 @ 18:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0